gggg

Informatie


                             Deelnemers                                                           Bezoekers

Ben je in het  bezit van een historisch voertuig? Trekker, auto, brommer of misschien een caravan of woonwagen? Alles mag, als het maar oud is.                                                Aarzel dan niet en schrijf je in via ons aanmeldformulier.                               

Nog pak hem beet 2 maandjes en het is zo ver.... de 3e editie van de Korendijkse Nazomerkriebels. Tijd dus om het programma bekend te maken.

Naast de gezellige kraampjes, vele oldtimers en een mini kermisje zijn er tussendoor ook leuke activiteiten zoals ringsteken met trekkers en een leuke trekkercarrousel.

Ook qua muziek beloofd het een erg leuke dag te gaan worden. Zo hebben we om
14:00u het Shantykoor Hoekschewaard en om 15:30u is het swingen geblazen met muziek waar je echt niet bij stil kan blijven staan. De band Reminder treed dan op en dit beloofd een super optreden te worden. Om 17:00u treden de Sisters of Soul op maar Bob de Rooy vind het allemaal maar niks, hoe hij dat kenbaar gaat maken weten wij natuurlijk ook niet maar het beloofd een geweldige show te worden.

Feest DJ Jav zal de avond vanaf 18:00u afsluiten met de leukste en gezelligste feestmuziek tot 21:00u.ROGRAMMA 28 SEPTEMBER 2019